TRANSCRIPTIES


Moet u bepaalde berichten uit uw privécommunicatie indienen in een juridische procedure, maar zijn uw berichten in transcriptie geschreven? Bij Linguix kunnen onze vertalers ook die berichten vertalen!  

Wat is transcriptie? In de Arabische wereld komt het meer en meer voor dat het Arabisch in het Latijns schrift wordt uitgedrukt. Dit wordt ook wel het Arabizi genoemd, een fonetische samenstelling van de Arabische woorden voor Arabisch en Engels. De letters uit het Arabisch die het Latijns schrift niet kent, worden met cijfers of lettercombinaties weergegeven. 

Als u in een juridische procedure bent verwikkeld waar naar communicatie gevraagd wordt die in een Arabisch dialect of in het Arabizi is geschreven, kan Linguix u zeker helpen. Omdat wij alleen met native vertalers werken, kunnen en kennen onze vertalers ook de verschillende dia- en sociolecten, ongeacht in welk schrift! 

 

Bent u benieuwd of wij uw berichten kunnen vertalen? Neem contact met ons op, of stap ons kantoor binnen en wij kijken wat wij voor u kunnen doen.