OVER ONS

Bent u op zoek naar betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk? Dan heten wij u graag welkom bij Linguix: hét forum voor vertaal- en tolkwerk door gevierde en gepassioneerde native speakers.Met meer dan 3000 afzonderlijke prestaties en diensten per jaar - en dan staan wij maar even stil bij onze activiteiten enkel in België - als vertalers en tolken, al dan niet beëdigd, zijn wij een vaste waarde geworden van heel wat diensten en bedrijven. Om er maar enkele op te sommen: rechtbanken, hoven, kmo’s, non-profitsector, politionele diensten, financiële instellingen etc.

Uw vertaal- en tolkopdracht krijgt u van de eerste hand: geen outsourcing en geen tussenpersonen, dit in tegenstelling tot heel wat vertaalbureaus die allround vertaalwerk leveren. Uw voordeel hierin is duidelijk: de juiste kost en de juiste specialist voor de juiste opdracht.

Onze indoorspecialiteit gaat uit naar beëdigd juridisch vertaal- en tolkwerk, met name de taalcombinaties Arabisch, Riffijns (Berbers), Marokkaans-Arabisch, Frans en Nederlands.

Ook andere tekstgenres met een commerciële en/of technische achtergrond krijgen ruim voldoende aandacht. Naast het vertaal- en tolkwerk, onze hoofdactiviteit, biedt Linguix een ruim gamma aan mogelijkheden voor copywriting, revisie en juridisch advies in het kader van het vertaal- en tolkwerk.