ONZE DIENSTEN

Bent u op zoek naar betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk? Dan heten wij u graag welkom bij Linguix: hét bureau voor vertaal- en tolkwerk door gevierde en gepassioneerde native speakers.

Linguix: ùw bewuste keuze voor hoogwaardig vertaal- en tolkwerk.

Met meer dan 3000 afzonderlijke prestaties en diensten per jaar - dan staan wij maar even stil bij onze activiteiten enkel in België - als vertalers en tolken, al dan niet beëdigd, zijn wij een vaste waarde geworden van heel wat diensten en bedrijven. Té veel om hier op te sommen: rechtbanken, hoven, kmo’s, non-profitsector, politionele diensten, financiële instellingen etc.

Onze indoorspecialiteit gaat uit naar beëdigd juridisch vertaal- en tolkwerk, met name de taalcombinaties Arabisch, Riffijns (Berbers), Marokkaans-Arabisch, Frans en Nederlands.

Ook andere tekstgenres met een commerciële en/of technische achtergrond krijgen ruim voldoende aandacht. Naast het vertaal- en tolkwerk, onze hoofdactiviteit, biedt Linguix een ruim gamma aan mogelijkheden voor copywriting, revisie en juridisch advies in het kader van het vertaal- en tolkwerk.

Neem hier contact met ons op.

Overzicht van onze diensten: