COPYWRITING


Wil u graag een doelpubliek bereiken, maar heeft u geen idee hoe u ze kunt aanspreken? Heeft u een heleboel informatie, maar geen idee hoe u de meest belangrijke punten kunt opnemen in een goed leesbare tekst? Geen nood, ook hiermee kan Linguix u van dienst zijn. U geeft ons de nodige informatie, wij gieten het in een commerciële tekst!  

Het schrijven van vlot leesbare teksten is een vak apartDe tekstschrijver of copywriter moet zich eerst kunnen verdiepen in de vaak complexe materie van de klant om ze daarna te kunnen omzetten in heldere teksten die moeiteloos lezen 

Natuurlijk bieden wij onze copywriting-diensten ook aan in verschillende talen. Wil u uw promotiemateriaal in het (Marokkaans-) ArabischTamazight (Berbers), Frans, Duits, Engels, Spaans of Italiaans geschreven hebben? Geen probleem, ook hiermee helpt Linguix u graag verder! Telkens zorgen we ervoor dat er niets aan de vormgeving van uw teksten verandert. Wij passen ons aan aan uw bedrijf! 

Wil u gebruik maken van onze copywriting-diensten? Neem dan gerust contact met ons op om te kijken of wij u van dienst kunnen zijn.